Om företaget

Hälsoborgen är ett fullt utrustat gym med kvalitetsmaskiner från Hoist, Precor, Eleiko, Concept m.fl.

I januari 2009 öppnade Hälsoborgen gym i f.d. Sportringens lokaler i centrala Grästorp. I dagsläget ägs och drivs gymmet av Daniel Wilson , 0703210451, och är bemannat måndag-torsdag 17.30-19.30. Gymmet kan nyttjas fritt av medlemmarna mellan 04.30-22.00.

Sedan 2013 har vi löpande bytt ut alla konditionsmaskiner och vi har nu 5 löpband, 1 cykel, spinningcyklar,  1 crosstrainer samt 4 AMT från Precor som är världsledande på konditionsmaskiner av högsta kvalitet. Vi har dessutom 2 roddmaskiner samt 2 stakmaskiner från Concept. Senaste tillskottet är 2st ”rulltrappsmaskiner” C5X från ledande Matrix.

I mars 2013 bytte vi ut alla styrkemaskiner till Hoist Roc-It, en ny typ av maskiner som gör träningen mer effektiv och minskar risken för skador. Löpande har vi också kompletterat med fler maskiner som benpress, flyesmaskin, benmaskiner m.m.

Undan för undan har vi sedan kompletterat med ytterligare utrustning såsom ställning för mage-/dips, vikter och skolstänger från Eleiko mm. Vi har också ett brett utbud av utrustning för funktionell träning såsom kettlebells (upp till 32kg), TRX, pilatesbollar, boxbollar, gummiband mm.

I början av 2014 påbörjade vi ett arbete med att utöka lokalytan för att skapa mer utrymme, detta blev klart i mars och nu har vi ca 380 kvm träningsyta. Vi undersöker hela tiden möjligheten att bygga ut eller vinna mera yta för att under samma tak kunna utvecklas med gruppträning, poseringsrum, crossfit samt strongman.

Om oss

Daniel:

Rastlös entreprenör som idag driver flera olika verksamheter. Verkar idag inom sängbranchen, gym, callcenter, företagsförsäljning, hästtillbehör samt ett markprojekt i Thailand. Bor strax utanför Grästorp med fru, 3 barn och 5 katter.  Har tidigare ägt 9st radio/tv-butiker, klädbutik

Stefan: (dataansvarig)

Jag har erfarenhet från flera olika branscher, bland annat verkstadsindustri, men framför allt många år inom olika serviceyrken såsom bensinstationsbiträde, taxichaufför och i databutik. Jag är också utbildad nätverkstekniker och har jobbat några år inom detta.

Min roll i Hälsoborgen är i första hand att jag ansvarar för underhåll på gymmet, IT, ekonomi mm.

När det gäller träning så ägnade jag åtskilliga timmar i squashallen som ung, därefter har träningen framför allt bestått av styrketräning.

 

Kommentarer är stängda