Tanita vägning

Tanitavågen har de senaste åren blivit en succé på många träningsanläggningar.

Vågen är till för alla och är en bra indikator på hur kroppen är uppdelad i muskler, fett och vätska. Tänk att kunna väga sig och se hur din kropp ser ut och veta hur du ska kunna ändra på det du inte är nöjd med! Vågen vi använder oss av här på Hälsoborgen är en 4 punktvåg, vilket innebär att den mäter hela kroppen och inte enbart under eller överkropp som andra vågar.tanita

Tanitavågen läser av:

Vikt BMI Kroppsfett i %Muskelmassa i kg (FFM)Totalmängd kroppsvatten (TBW)

Här kan du även få redovisat höger och vänster ben, höger och vänster arm samt bålen. Vid denna mätning ser man var personen snabbast lägger på sig fett på kroppen. Med Tanitavågen som redskap och en personlig tränare som coach får du en god möjlighet att kunna påverka ditt liv, förbättra din hälsa och öka livsglädjen. detta är en tjänst som du kan nyttja och få här på Hälsoborgen och vi hjälper dig gärna!

Träna och se utveckling av muskelmassa och kroppsfett. Kontrollera att det är fettmassan som minskar och inte muskelmassan. Boka tid redan idag och vi hjälper dig att komma igång med både ett personligt träningsupplägg och enkel kostrådgivning.

Kommentarer är stängda